Home / Hoog-Keppel / Woordhof wint Focus-schoolvolleybal

Woordhof wint Focus-schoolvolleybal

HOOG-KEPPEL – Volleybalvereniging Focus uit Hoog-Keppel organiseert al vele jaren op de vrijdagmiddag voor de herfstvakantie het schoolvolleybaltoernooi voor de 4 scholen uit de voormalige gemeente Hummelo en Keppel.
De St. Willibrordus uit Drempt, de Gildeschool uit Drempt, de Woordhof uit Hummelo en de Bongerd uit Hoog-Keppel strijden die middag om het kampioenschap. Een begeerde titel, want als je kampioen wordt van meer dan 25 teams, wil dat toch wel wat zeggen.
De zeer spannende finalewedstrijd werd gespeeld tussen de Willibrordus en de Woordhof. De druk was hoog voor beide teams met zoveel publiek op de tribune en langs de lijnen, maar daardoor werd het wél een echte finalewedstrijd, met als eindstand 16-14 voor de Woordhof. De Willibrordus eindigde op een uitstekende 2e plek.
 

Lees ook

De mooiste koopjes

HOOG-KEPPEL – Het is een evenement dat bij velen al jaren vast op de agenda …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.