Fototentoonstelling Onzeker bestaan

DOESBURG – FNV Lokaal Westachterhoek / Doesburg houdt een fototentoonstelling over mensen aan de rafelrand van de arbeidsmarkt, de werkende armen. De fototentoonstelling Onzeker bestaan is van 1 tot en met 10 november op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur te zien in de Buurtacademie aan de Linie 4 in Doesburg. De toegang is gratis.
Ook kan iedereen meedoen aan het publieksdebat. Gedurende deze periode is in de bibliotheek een leestafel ingericht over Werkende armen. Ook is voor scholen voor groep zeven en acht een lesprogramma beschikbaar over het onderwerp. Het programma is op te vragen bij Frans van der Krul.
Op dinsdag 1 november wordt de tentoonstelling geopend door burgemeester Kees Luesink. Voorafgaand brengt actrice Els Holtzer een monoloog. Na de opening vindt er een publieksdebat plaats, met als sprekers wethouder Willem Bouman, Martin Beijers van Sid, Stef Harweg van Zorgbelang Gelderland en Ans Pelzer van de FNV Vakcentrale.
Op zaterdag 5 november is er een banen-, infohulpverlenersmarkt van 10.00 tot 14.00 uur in de buurtacademie. Hier kan men informatie krijgen over banen in de omgeving en waar hulp te vinden is bij geldproblemen, maar ook hoe men hulp aan kan bieden. Daarnaast worden er concrete tips gegeven over gezond en goedkoop eten koken, goedkope uitjes in de omgeving en meer.

Tel. 0313 – 474690 (Frans van der Krul)
E-mail. frans.vanderkrul@gmail.com
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.