Home / Doesburg / Nieuw stomerij-servicepunt bij The Greenroom in Doesburg

Nieuw stomerij-servicepunt bij The Greenroom in Doesburg

DOESBURG (Business & Shopping) – Sinds deze week neemt Bloemsierkunst The Greenroom in Doesburg, in goed overleg, het Good-Clean stomerij-servicepunt over van ETOS Spijker. Deze dienstverlening in kwaliteitsreiniging voor particulieren en bedrijven wordt aangeboden met een 2-dagen service voor al het stoomgoed. Dus voortaan kunt u terecht bij Bloemsierkunst The Greenroom, De Ooipoortstraat 21 in Doesburg.

Om dit te vieren wordt er tot eind van het jaar een spectaculaire 30% kortingsactie op al het stoomgoed gehouden (voorwaarden: zie in de winkel). De openingstijden van The Greenroom zijn: Maandag van 10.00 – 18.00 uur, dinsdag tot en met donderdag van 09.00 – 18.00 uur, vrijdag van 09.00 – 20.00 uur en zaterdag van 09.00 – 17.00 uur.

Bloemsierkunst The Greenroom, De Ooipoortstraat 21, Doesburg, Tel. 0313-473 835
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.