Home / Beekbergen / Woninginbraken in Beekbergen

Woninginbraken in Beekbergen

BEEKBERGEN – In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken bij een woning aan de Atalanta in Beekbergen. Hierbij is onder meer een laptop gestolen. Later die dag vond ook op de Loenenseweg in Beekbergen een woninginbraak plaats.

De inbraak aan de Atalanta werd ’s ochtends ontdekt. Er was een raam geforceerd om binnen te komen. ’s Avonds werd de inbraak aan de Loenenseweg gemeld. Ook daar was een raam geforceerd om binnen te kunnen komen. Vooralsnog lijkt het dat men daar niets buit heeft gemaakt. De politie heeft de inbraken in onderzoek.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.