Home / Hummelo / Inschrijving carbidschieten Hummelo

Inschrijving carbidschieten Hummelo

HUMMELO – Het lijkt nog ver weg, maar de organisatie van het grote carbidschiet-evenement in Hummelo is alweer druk met de voorbereidingen voor oudejaarsdag. De vaste programma onderdelen komen dan weer voorbij, zoals vangballen, afstandsschoten en de le-Mans-start, maar ook wordt gedacht aan vernieuwing. Deelnemers worden weer uitgedaagd om een zo mooi mogelijk carbidibus te maken, voor de mooiste installatie is er aan het eind van de dag een prijs. Wie aan de schietwedstrijden deel wil nemen, doet er goed aan zijn melkbus op te poetsen, dit mag alleen met een originele, niet-aangepaste bus. De deelnemers van 2010 krijgen tot begin december de gelegenheid zich aan te melden. Dit kan bij Brenda Rexwinkel via brendarexwinkel64@gmail.com. Daarna kunnen ook andere gegadigden zich inschrijven.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.