Aanmelden voor Rhedense Sportprijs

RHEDEN – Het is nog tot en met 8 november mogelijk om mensen aan te melden voor de Rhedense Sportprijs. De uitreiking van deze prijs wordt voor de tweede keer georganiseerd door de gemeente Rheden. Er zijn twee hoofdcategorieën: topsport en breedtesport. Hierbinnen is er onderscheid tussen mannen, vrouwen en teams. Het thema dit jaar is ‘sport en integratie’. Iedereen kan tot 8 november worden voorgedragen door een duidelijke toelichting te e-mailen naar e.beumer@rheden.nl. Een deskundige jury beoordeelt alle voordrachten. De huldiging vindt plaats op vrijdag 25 november, tijdens het Rhedense Sport Awards Gala in Theothorne in Dieren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.