Is dit een kapstok? door de Bende

LAAG-SOEREN – kinder- en jongerentheatergroep De Bende uit Dieren speelde onlangs het stuk ‘Is dit een kapstok?’ van Esther Gerritsen in ’t Sprengenhus in Laag-Soeren. Het was het vijfde stuk alweer onder leiding van regisseuse Kim Som en sinds dit jaar ook Sander Demmink.
Het was een herkenbaar en humoristisch stuk over alledaagse conflicten en onbegrip tussen pubers en hun ouders. Voor het nieuwe seizoen, dat start in januari, is de Bende nog op zoek naar nieuwe spelers. Ervaring is daarvoor niet vereist.

Op woensdag van 16.30 tot 18.00 uur start een groep voor 9 tot 12-jarigen en op vrijdag van 17.00 tot 18.30 uur een groep voor 12 tot 16-jarigen. Voor meer info en inschrijven: theatergroepdebende@gmail.com. De foto van de voorstelling is gemaakt door Annemarie Troost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.