Home / Rheden / Halloween spooktocht op kinderboerderij Rheden

Halloween spooktocht op kinderboerderij Rheden

RHEDEN – Zaterdagavond 29 oktober is er vanaf 19.30 uur op de kinderboerderij in Rheden een Halloween spooktocht en diverse activiteiten rondom Halloween, zoals het aanschouwen van de reeds gemaakte pompoenen verlicht, broodjes bakken waarin dan nog een worstje komt en uiteraard iemand die een spannend Halloween verhaal verteld. Het is gebleken dat dit voor jong en oud een gezellig avondje kan zijn. Uiteraard is iedereen welkom op de Kinderboerderij in Rheden die geheel in stijl is versierd. De spooktocht is voor jong en oud geweldig om mee te maken en het is een geheel nieuwe tocht.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.