40 Jaar beheer kleding Mannenkoor door Roos Wolters

DIEREN – Roos Wolters heeft zich 40 jaar bezig gehouden met het kledingbeheer van het Dierens Mannenkoor. Zij vindt dat het nu tijd wordt om daar mee te stoppen. Johan Boers sprak haar bij die gelegenheid op hartelijke wijze toe. Zij heeft met diverse besturen te maken gehad. Het ledenaantal zien groeien en krimpen. Boers roemde de commerciële capaciteiten van de kostuumbeheerster. Bij aanschaf van nieuwe kledingstukken werd er stevig onderhandeld. Zij had de bevoegdheid tot een bepaald bedrag kleding en accessoires aan te kopen, maar was steeds kostenbewust. Een belangrijk punt is dat Wolters voorafgaand aan concerten de kostuums nakeek of ze er nog goed uitzagen en of de mannen ze goed onderhouden hadden. Zij nam de koorleden letterlijk en figuurlijk de maat. Het koor bedankt haar met een hartelijk applaus.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.