Home / Eerbeek / SKKB in winterstemming

SKKB in winterstemming

EERBEEK – De Stichting KinderKledingBeurs (SKKB) in Eerbeek is al helemaal in de winterstemming. Er zijn weer skipakken en snowboots binnengebracht die op een nieuwe eigenaar of eigenaresse wachten. Omdat Sinterklaas straks weer in het land komt, begint de verkoop van het speelgoed weer op 12 november. Speelgoed kan men vanaf 1 november inbrengen. SKKB is op dinsdag van 09.30 tot 11.30 uur en van 13.30 tot 15.30 uur open, op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur en iedere tweede zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00 uur. De tweede zaterdag in december en januari zijn zij dicht.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.