Vrouwenkoor Amazing zoekt sopranen

DREMPT – Vrouwenkoor Amazing uit Drempt en omstreken is dringend op zoek naar hoge sopranen om de stemgroepen in een juiste balans te houden. Het repertoire is zeer gevarieerd; van Nederlandstalig, Engels en Afrikaans, tot pop, musicals en Afrikaanse volksmuziek. Het koor wordt begeleid door een pianiste. Amazing neemt deel aan korendagen en workshops. Er wordt onder andere opgetreden bij culturele activiteiten, kerstmarkten en uitwisselingen met andere koren. Ze streven ernaar om een tot twee maal per jaar een concert te geven. Belangstellenden kunnen tijdens een repetitieavond een stemtest laten doen door dirigent Esther ter Steeg. De repetities vinden plaats op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in de Gildeschool aan de kerkstraat 87 in Voor-Drempt.

Tel. 0313 – 471925, Wilma Leenders
Tel. 06 – 50859294, Anne-Marie Remmelink
www.vrouwenkooramazing.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.