Home / Eerbeek / Johanna Huiskamp viert komst herfst

Johanna Huiskamp viert komst herfst

EERBEEK – De bladeren kleuren en vallen, de wind zet aan en de regen valt. Voor iedereen, en zeker de leerlingen van obs Johanna Huiskamp in Eerbeek, betekent dit dat de herfst is begonnen. Zoals elk jaar laat de school dit moment niet zomaar voorbij gaan en werd er dit jaar een heuse herfstwandeling georganiseerd. Alle leerlingen van de school, ruim 250, werden in groepen verdeeld. Deze 21 groepen gingen om de beurt naar het bos, waar ze een echte boswachter tegenkwamen die hen iets over het bos vertelde. Eenmaal weer terug op school kregen de kinderen een lekkere kop soep van de OR om een beetje op te warmen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.