Zaterdag en zondag Indoor Springconcours in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Jaarlijks organiseert landelijke rijvereniging Velp en Omstreken diverse dressuur- en springwedstrijden voor paarden in Manege De Spreng in Laag Soeren. Zaterdag is de aftrap van het indoorseizoen.

Die aftrap van het indoor wedstrijdseizoen vindt plaats in het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 oktober met een springwedstrijd voor de klassen B tot en met ZZ.
De prachtige accommodatie van Manege De Spreng staat in het teken van spectaculaire paardensport, waar twee dagen lang wordt gestreden voor het hoogst haalbare in de diverse klassen door ruiters en amazones uit Gelderland en omstreken.
Op zaterdag 29 oktober worden de klassen L, M en B verreden en op zondag 30 oktober staan de klassen L, M, Z en ZZ op het programma.

Onder genot van een hapje en een drankje biedt de gezellige foyer fantastisch uitzicht op zowel de losrijbaan als op de wedstrijdring. De entree en de ruime parkeergelegenheid is gratis toegankelijk voor de deelnemers en het publiek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.