Home / Rheden / Cursus Art Clay Silver in Het Klokhuis

Cursus Art Clay Silver in Het Klokhuis

RHEDEN – In drie bijeenkomsten leren deelnemers die meedoen aan de cursus Art Clay Silver in Het Klokhuis in Rheden hoe zij deze bijzondere kunst kunnen hanteren, met een tastbaar en uniek persoonlijk resultaat. Art clay silver is kneedbaar silver waarvan sieraden gemaakt kunnen worden. De cursus vindt plaats op de maandagen 14, 21 en 28 november van 19.30 tot 21.30 uur. De cursus wordt gegeven in samenwerking met creatief atelier Passsing the Flame uit Eerbeek. Opgeven kan via www.carion.nl of via het inschrijfformulier in het programmaboekje.

Tel. 026 – 4959002 (Het Klokhuis)
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.