Home / Bronkhorst / Zaterdag staat Herfstmarkt Broek weer op programma

Zaterdag staat Herfstmarkt Broek weer op programma

BRUMMEN – Cultureel Broek en Muziekvereniging La Fraternité houden zaterdag rondom uitspanning De Vroolijke Frans in Broek weer de jaarlijkse herfstmarkt. Als extra attractie geeft de Kynologenclub demonstraties.

De Herstmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De opbrengst is bestemd voor het kindermuziekproject ‘Met de muziek mee…..!’ en de jeugdopleiding van La Fraternité. In de kraampjes zal weer van alles en nog wat te koop zijn. Boeken, knutselwerkjes, huisraad, eigengemaakte jams en bloemstukjes. Wat beslist niet zal ontbreken is de befaamde boerenkool met worst van Fenny Hietbrink en de huisgemaakte taarten, waarbij in De Vroolijke Frans een lekker kopje koffie of een drankje kan worden gekocht.

In de loop van de middag zullen als extra attractie door de Kynologenclub Brummen – die dit jaar haar 65-jarig bestaan viert – een aantal demonstraties worden verzorgd. Puppy’s en
volwassen honden zullen laten zien wat een hond zoal kan leren en er zal door de leden van de club een hindernisbaan worden gebouwd, waarvan de honden vaardig gebruik zullen maken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.