Zaterdag staat Herfstmarkt Broek weer op programma

BRUMMEN – Cultureel Broek en Muziekvereniging La Fraternité houden zaterdag rondom uitspanning De Vroolijke Frans in Broek weer de jaarlijkse herfstmarkt. Als extra attractie geeft de Kynologenclub demonstraties.

De Herstmarkt begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De opbrengst is bestemd voor het kindermuziekproject ‘Met de muziek mee…..!’ en de jeugdopleiding van La Fraternité. In de kraampjes zal weer van alles en nog wat te koop zijn. Boeken, knutselwerkjes, huisraad, eigengemaakte jams en bloemstukjes. Wat beslist niet zal ontbreken is de befaamde boerenkool met worst van Fenny Hietbrink en de huisgemaakte taarten, waarbij in De Vroolijke Frans een lekker kopje koffie of een drankje kan worden gekocht.

In de loop van de middag zullen als extra attractie door de Kynologenclub Brummen – die dit jaar haar 65-jarig bestaan viert – een aantal demonstraties worden verzorgd. Puppy’s en
volwassen honden zullen laten zien wat een hond zoal kan leren en er zal door de leden van de club een hindernisbaan worden gebouwd, waarvan de honden vaardig gebruik zullen maken.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.