Onwel geworden autobestuurder in Beekbergen overleden

BEEKBERGEN – Een 49-jarige automobilist uit Loenen, is dinsdagmiddag achter het stuur van zijn auto onwel geworden en overleden. Hij kwam daardoor in de berm terecht, waarna zijn auto over de kop sloeg.

De man reed rond 15.30 uur op de Arnhemseweg in Beekbergen, werd onwel en raakte daardoor van de weg. Zijn auto botste vervolgens in de berm tegen een boom, waarop de auto op z’n kop tot stilstand kwam. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te bieden, maar de man is ter plaatse overleden. Een arts constateerde dat de man en natuurlijke dood was gestorven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.