Home / Beekbergen / Onwel geworden autobestuurder in Beekbergen overleden

Onwel geworden autobestuurder in Beekbergen overleden

BEEKBERGEN – Een 49-jarige automobilist uit Loenen, is dinsdagmiddag achter het stuur van zijn auto onwel geworden en overleden. Hij kwam daardoor in de berm terecht, waarna zijn auto over de kop sloeg.

De man reed rond 15.30 uur op de Arnhemseweg in Beekbergen, werd onwel en raakte daardoor van de weg. Zijn auto botste vervolgens in de berm tegen een boom, waarop de auto op z’n kop tot stilstand kwam. De hulpdiensten waren snel ter plaatse om hulp te bieden, maar de man is ter plaatse overleden. Een arts constateerde dat de man en natuurlijke dood was gestorven.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.