Home / Bronkhorst / Oeken A1 wordt scheidsrechter

Oeken A1 wordt scheidsrechter

BROEK – Vorige week stond er geen training gepland voor de heren van de A1 van vv Oeken, maar was iedereen aanwezig voor een cursus tot pupillen-scheidsrechter. De kantine was ingericht als cursusruimte en er stond een groot scherm klaar. De cursus werd gegeven door de KNVB en het onderwerp van gesprek washet 7-tegen-7 voetbal. Alles kwam voorbij: spelregels, eigenschappen van 7-tegen-7 voetbal, eigenschappen van het veld en ook werden er een aantal scenario’s geschetst. De materie werd met de nodige humor gebracht, dus werd er goed geluisterd. De zaterdagochtend erna moesten sommige jongens een ingelast oefenpotje van E- en F-spelers fluiten en/of een observeeropdracht doen. Na afloop van de wedstrijd maakten de jongens nog een soort proefwerk. De opleider van de KNVB bracht kon meedelen dat iedereen was geslaagd en de diploma’s uitgereikt!
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.