Jeugdvoetbaldag Sc Brummen

BRUMMEN – Sportclub Brummen hield vorige week haar jaarlijkse voetbaldag op De hazenberg. Ruim 130 junioren en pupillen hadden zich opgegeven. In de ochtend was de F-jeugd actief en direct na de middag was het de beurt aan de E-voetballertjes. Helaas kon de C- en D-groep niet in actie komen vanwege het slechte weer.

De F en E speelden onderlinge wedstrijdjes waarbij de leiding in handen lag van juniorscheidrechters. Zij konden hierbij ervaring opdoen in het arbitragevaker werd gespeeld op een kwart veld, waardoor de spelertjes veel aan de bal kwamen. Voor de voetballende jeugd was er wat te drinken en ze kregen het gebruikelijke bakje patat. Voor de winnende teams had de organisatie een prijsje in de vorm van een sportclub Brummen-petje.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.