DES-meiden promoveren naar A

ANGERLO – Afgelopen seizoen waren de meiden van sportvereniging DES Angerlo (foto) nog B, maar sinds september kunnen zij zichzelf het meiden A team van de vereniging noemen. Bij deze promotie vonden de meiden het tijd voor nieuwe shirtjes. Met grote dank aan de sponsoren Autobedrijf Scheers en Regio Rijschool Sinay & Kolk hebben zij dit voor elkaar gekregen. De meiden staan op dit moment op de tweede plek in de ranglijst.

Op de foto v.l.n.r. (boven): Sponsor autobedrijf Scheers, trainer / coach Lonneke van Dijk, Céline Wasterval, Lisanne Kooijmans, Sanne Lamers, Laura van Megen en sponsor Regio Rijschool Sinay en Kolk.
(onder): Esther van Splunter, Rowie Boogman, Sharon van der Spoel, Lissa van der Horst en Marinka Remmelink.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.