Home / Angerlo / DES-meiden promoveren naar A

DES-meiden promoveren naar A

ANGERLO – Afgelopen seizoen waren de meiden van sportvereniging DES Angerlo (foto) nog B, maar sinds september kunnen zij zichzelf het meiden A team van de vereniging noemen. Bij deze promotie vonden de meiden het tijd voor nieuwe shirtjes. Met grote dank aan de sponsoren Autobedrijf Scheers en Regio Rijschool Sinay & Kolk hebben zij dit voor elkaar gekregen. De meiden staan op dit moment op de tweede plek in de ranglijst.

Op de foto v.l.n.r. (boven): Sponsor autobedrijf Scheers, trainer / coach Lonneke van Dijk, Céline Wasterval, Lisanne Kooijmans, Sanne Lamers, Laura van Megen en sponsor Regio Rijschool Sinay en Kolk.
(onder): Esther van Splunter, Rowie Boogman, Sharon van der Spoel, Lissa van der Horst en Marinka Remmelink.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.