Spelen en schieten

LEUVENHEIM – De jaarlijkse schiet- en spelavonden in Leuvenheim, georganiseerd door de Oranjecommissie van Leuvenheim, zijn weer begonnen. Zaterdag werd het spits afgebeten met het schijfschieten, pijpjesschieten, rolsjoelen, sjoelen en een knikkerspel spelen. Ook ken men dit jaar voor het eerst spelletjes op de WII spelen.

In iedere categorie werd aan het eind van de avond de winnaar bekend gemaakt. Guusje Hafkamp werd eerste bij het bowlen op de WII voor de jeugd en Egbert Wijgman bij de volwassenen. Jonas hafkamp won met rolsjoelen voor de jeugd en Hennie van Asselt bij de volwassenen. Jonas hafkamp won bij het sjoelen voor de jeugd en Egbert Wijgman bij de volwassenen. Bij het knikkeren voor de jeugd won Vera Blom en bij de volwassenen Marian Jonkers. Jikke van Essen won bij het schieten voor de jeugd en Erik Jonkers bij de volwassenen.
Op 29 oktober is er nog een spel- en schietavond en op 5 november vindt de finale plaats. Deze avond worden ook de winnaars over alle avonden bekend gemaakt. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.