Afscheid Ralph Hartgers

DOESBURG – Voormalig topvoetballer Ralph Hartgers (tweede van links op de foto) ontving zaterdag een afscheidsfeestje bij sportclub Doesburg, waar hij jaren een zeer gewaardeerd trainer was. Hartgers stopt als trainer in Doesburg omdat hij met zijn gezin emigreert naar Equador. Tijdens het afscheid speelde Hartgers ook nog een afscheidswedstrijd met oud-voetballers en later op de avond werd hij nog verrast door zang van een Doesburgs koor, met zowel Spaanse als typisch Nederlandse liedjes. Na al het gezang sprak loco-burgemeester de oud-voetballer nog een aardig woordje toe. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.