Home / Angerlo / Gemeente Zevenaar blijft erfpacht betalen tot 2017

Gemeente Zevenaar blijft erfpacht betalen tot 2017

ANGERLO – De gemeente Zevenaar moet nog tot en met maart 2017 betalen voor het voormalige raadhuis in Angerlo. Tot dan loopt het contract de gemeente met de eigenaar van het pand heeft af en tot die tijd zal de gemeente erfpacht moeten blijven betalen. Het pand staat op landgoed Klein Bingerden. Onderhandelingen met de eigenaar over het eerder beëindigen van de overeenkomst zijn op niets uitgelopen. Over een afkoopsom en een financiële vergoeding voor het achterstallig onderhoud is gesproken, maar met name over de vergoedingen kwamen beide partijen er niet uit. De gemeente blijft dus tot en met 2017 betalen, dat komt neer op een bedrag van 160.000 euro. Het pand wordt inmiddels al wel verhuurd.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.