Home / Dieren / Klarinetsectie DHO vraagt versterking

Klarinetsectie DHO vraagt versterking

DIEREN – Binnen het Dierens harmonie Orkest (DHO) is op dit moment de muzikale verhouding tussen de klarinetsectie en de overige secties slecht verdeeld. Deze enthousiaste klarinetgroep van het DHO is in de minderheid en heeft dringend versterking nodig. Het harmonieorkest is op zoek naar mensen die klarinet hebben gespeeld of dit instrument graag willen leren bespelen. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Het orkest oefent op donderdagavond in de kelder van de oase in Dieren.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.