Uitvoering met een lach en een traan

DIEREN – De jaarlijkse uitvoering van accordeonvereniging Aeolus uit Dieren, zaterdag, werd gekenmerkt door een lach en een traan. Alle drie de orkesten hebben weer mooie muziekstukken laten horen, een ieder op haar eigen niveau. De jubilarissen zijn met een bos bloemen en een mooi cadeau in het zonnetje gezet. Annie Schieven, Angela Buter en Tiny van de Vlist spelen tien jaar mee. Renate kersten dertig jaar en Teun Hekkelman veertig jaar (links op foto). Hekkelman werd door het gehele orkest nog verrast met een serenade en hele mooie cadeaus. Onverwacht bezoek van de blues brothers zorgde voor veel hilariteit in de zaal. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.