Stichting Dorpshuis Hummelo opgericht

HUMMELO – In augustus is de stichting Dorpshuis Hummelo opgericht. De stichting heeft tot taak het beheer en de exploitatie van het, nog te bouwen, dorpshuis en het beheer en de exploitatie van de multifunctionele kerk. Voor het dorpshuis loopt nu de bestemmingsplanprocedure. Het dorpshuis wordt direct aan de kerk gebouwd.

Alle verenigingen en instellingen in Hummelo kunnen er gebruik van maken. Daarnaast vervult het dorpshuis de belangrijke functie van foyer bij bijeenkomsten in de multifunctioneel gemaakte kerk. Op dit moment houdt het stichtingsbestuur zich bezig met het werven van fondsen voor de bouw van het dorpshuis.
Een door de stichting ingestelde programmacommissie werkt aan de invulling van het programma dat in 2012 in de multifunctionele kerk wordt verzorgd. De verbouwing van de kerk wordt in november afgerond.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.