Home / Eerbeek / Remke Kwant succesvol in het springparcours

Remke Kwant succesvol in het springparcours

EERBEEK – De twintigjarige Remke Kwant van HSV de Veluwezoom uit Eerbeek voelde zich altijd al beter thuis in het springparcours dan in de dressuurring. Een paar jaar geleden won ze nog regelmatig prijzen met haar pony Ukhano, tegenwoordig is het de springgefokte Bradley (v. Timeless) met wie ze haar passie voortzet.

In de laatste maanden bevond de combinatie zich duidelijk in een stijgende lijn. Steeds vaker komt Remke thuis met winstpunten en prijzen, inmiddels heeft de combinatie dan ook al zeventien winstpunten op de teller staan in de klasse B. Remke weet nog niet wanneer ze de overstap naar de klasse L wil gaan maken.

Vorige week bracht ze Bradley uit in Olst, in een groot deelnemersveld. Door een foutloos basisparcours en een foutloze barrage te rijden, met 49 bijbehorende stijlpunten, won de combinatie een tweede prijs. Ook afgelopen weekend presteerde het duo goed. In Brummen bleven ze foutloos in het basisparcours, in de barrage bleef helaas eén balk niet op de lepels liggen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.