Heren-1 De Spreng heeft weg naar boven gevonden

BRUMMEN – Het heren-1 team van ZV De Spreng heeft de uitwedstrijd tegen Natare uit Aalten met 6-11 gewonnen. ZV De Spreng heeft daarmee de weg naar boven definitief ingeslagen . Het team, onder begeleiding van coach Gerrit Riezenbos, is in deze wedstrijd niet in de gevarenzone geweest. Na 2 partjes was de tussenstand al 0-4 in het voordeel van De Spreng. In het 3e partje dacht De Spreng er al te zijn en verloor de concentratie. Natare kwam daardoor met 3-7 terug in de wedstrijd. In het 4e partje werd er extra gas gegeven door het team uit Brummen waardoor de wedstrijd met 6-11 in het voordeel van De Spreng kon worden afgesloten. De Spreng bereikte door deze uitslag de 3e plaats in de competitiestand.
Doelpunten ZV De Spreng gescoord door Paul Hagendijk (4x) Emmo Elshof (3x) Robin Kelder (1x) Erik Frankemolle (1x) Roald van de Berg (1x) Ivo Elshof (1x).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.