C1000 geopend in Beekbergen

BEEKBERGEN – Inwoners van Beekbergen kunnen sinds donderdag bij C1000 John Westerik terecht voor hun boodschappen. De voormalig Super de Boer winkel aan de Dorpstraat heropende op feestelijke wijze haar deuren, met een nieuw ondernemerspaar: John en Sacha Westerik. John heeft veel ervaring op gedaan in diverse C1000 winkels. Trots is hij dan ook dat hij nu een C1000 heeft geopend onder zijn eigen naam. Samen met de kinderen Gijs en Marit knipten ze het lint door.

Na een verbouwing van vier weken is de winkel helemaal omgebouwd naar C1000. Naast alle aspecten van die een supermarkt altijd kent, heeft deze winkel van liefst 900 m2 ook de nieuwste kaasafdeling en slagerij. C1000-ondernemer John Westerik: “Ik ben apetrots op het resultaat van deze schitterende winkel, maar ik ben bovenal trots op de inzet van onze medewerkers. Met elkaar gaan we er heel wat moois van maken de komende tijd. Daarbij voelt Beekbergen als een warm nest. We voelen ons erg welkom in binnen deze gemeenschap.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.