Home / Dieren / Tweetal aangehouden voor gewelddadige winkeldiefstal

Tweetal aangehouden voor gewelddadige winkeldiefstal

DIEREN – De politie heeft zaterdag rond 16.15 uur twee mannen uit Doesburg (31 en 38 jaar) aangehouden. Zij hadden levensmiddelen weggenomen uit een winkel aan de Diderna in Dieren.

De twee werden hierop aangesproken, maar verlieten de winkel door de medewerkers met kracht opzij te duwen. Tijdens de vlucht liepen ze een 43-jarige vrouw uit Dieren omver, die daarbij gewond raakte aan haar been; zij moest worden behandeld door haar huisarts.
Eén van de verdachten (de 38-jarige man) kwam zelf ook ten val en verloor daarbij enkele goederen alsmede zijn portemonnee. De mannen kwamen snel terug om de spullen op te halen en stuitten weer op de medewerkers van de supermarkt. Ook nu konden ze door gebruik van geweld ontkomen. Door getuigen werden de twee gesignaleerd op het Ericaplein, waarop de politie hen daar kon aangehouden. Er is aangifte gedaan door een 46-jarige medewerker van het bedrijf.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.