Nieuwe kleedkamers DVOV

VELP – Bij voetbalvereniging DVOV op De Pinkenberg in Velp, zijn zaterdag vier nieuwe kleedkamers geopend. Dat gebeurde in het bijzijn van wethouder Ronald Haverkamp van de Gemeente Rheden.

De kleedkamers kwamen tot stand zonder subsidie en werden geheel met behulp van vrijwilligers gerealiseerd in een van de gemeente gehuurde oude loods achter het clubhuis. Haverkamp complimenteerde de club met dit resultaat. “Het is mooi om te zien dat een club dit voor elkaar krijgt en indrukwekkend dat DVOV zo weet te groeien.” Ook gaf hij aan de club te steunen met haar plannen voor verdere uitbreiding. “Ik denk dat het hoofdveld hier uiterlijk 2013 kunstgras zou kunnen zijn, vooropgesteld dat de Raad daarin meegaat,” zei Haverkamp. Voorzitter Rob Donia van DVOV complimenteerde het bouwteam met het behaalde resultaat. Ook gebruikte hij de gelegenheid om de in totaal 120 vrijwilligers van de club te bedanken voor hun niet aflatende inzet. Piet Postma, de nestor van DVOV, die de gehele bouw van de nieuwe kleedkamers heeft begeleid, viel de eer ten deel het lintje te knippen samen met de wethouder. De snelle groei van de jeugd van DVOV – mede ingegeven door de nadruk die de club legt op spelplezier – maakte een uitbreiding van de faciliteiten noodzakelijk. Na afloop van de feestelijkheden liep Haverkamp mee in de sponsorloop van de club en droeg zo ook persoonlijk een steentje bij aan de kleedkamers.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.