Home / Bronkhorst / Knappe prestatie Bruvoc Dames 1

Knappe prestatie Bruvoc Dames 1

BRUMMEN – Het eerste damesteam van volleybalvereniging Bruvoc uit Brummen heeft vrijdagavond een knappe overwinning behaald op de dames van Alterno uit Apeldoorn. Zo wonnen zij, uit nog wel, met 1-3. Bruvoc Dames 1 is vorig seizoen kampioen geworden in de derde klasse en speelt nu dus een trede hoger. Trainer/coach Johan Boerman heeft een goed fundament neer weten te zetten om een waardig opponent te kunnen zijn in de tweede klasse. Momenteel staan de dames, boven verwachting, zelfs aan kop van de ranglijst. Zaterdag 29 oktober om 15.00 uur kunt u Bruvoc Dames 1 in actie zien in sporthal Rhienderoord te Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.