Conferentie over de ‘zilveren kracht’ oudere vrijwilliger

DIEREN – Het Vrijwilligerssteunpunt Rheden van Carion verzorgt voor de gemeente Rheden de vrijwilligersconferentie Zilveren Kracht in zalencentrum Theothorne te Dieren op vrijdagmiddag 4 november. 60 Tot en met 65 jarigen uit de gemeente Rheden hebben hiervoor een persoonlijk uitnodiging ontvangen.

Senioren hebben in hun leven op allerlei gebieden ervaring opgedaan. Deze levenservaring is een kostbaar bezit. Heeft u er al eens over nagedacht uw ervaring en talenten te delen met anderen? Vrijwilligerswerk is een goede manier uw levenservaring om te zetten in activiteiten. U heeft dat misschien al gemerkt, doordat u zich al inzet voor het verenigingsleven, of doordat u al veel doet in de buurt. Ook al werkt u misschien nog volop.

De vrijwilligersconferentie is een informatieve middag over de vele mogelijkheden in vrijwilligerswerk. Niet alleen het aanbod komt ter sprake, maar ook hoe de gemeente Rheden en het Vrijwilligerssteunpunt u met uw eigen ideeën en initiatieven kunnen ondersteunen. Mariëtte Klein Kranenberg van Spectrum Gelderland opent de middag met een informatief gedeelte. Daarna nemen de deelnemers in kleine groepen deel aan twee workshops: Oriëntatie in vrijwilligerswerk en Wat zijn mijn kwaliteiten. Belangstellenden kunnen meedoen aan beide workshops of er één uitkiezen.

Aanmelden voor deze informatiemiddag is mogelijk tot 31 oktober via het Vrijwilligerssteunpunt, e-mail vrijwilligersplein@carion.nl of telefonisch bij Maud van Braam, coördinator van het Vrijwilligerssteunpunt, te bereiken via R0313 – 490 703.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.