Home / Dieren / Katootje steunt F1

Katootje steunt F1

DIEREN – De jongens van het F1-team van Gazelle Nieuwland zijn in het nieuw gestoken dankzij sponsor Katootje. Dankzij eigenaresse Nicky Jansen van de Dierense winkel, zijn de jongens van de F1 voorzien van nieuwe trainingspakken. “Als vrouw en zus van voetballers kom je al snel in contact met mensen van de club en was sponsoring bij Gazelle Nieuwland een logische stap”, aldus Nicky. Haar winkel Katootje op het Callunaplein is groeiend en iedereen weet haar inmiddels wel te vinden. Met een leuke afwisseling van kleding en kado’s is haar winkel een aanwinst voor het Dierense winkelcentrum. Vol trots brachten de jochies onder het genot van een drankje en chips hun sponsor een bezoekje om haar te bedanken. Een Katootje voor de jongens van de F1.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.