Home / Dieren / Man aangehouden met gestolen brommer

Man aangehouden met gestolen brommer

DIEREN – De politie in Dieren heeft donderdagavond op de Kanaalweg een 22-jarige man uit Wehl aangehouden omdat hij op een gestolen brommer bleek te rijden. Agenten zagen de man rond acht uur rijden zonder licht en wilden hem daarvoor bekeuren. Bij controle van de bromfiets bleek die als gestolen was opgegeven. Daarop werd de Wehlenaar aangehouden. De bromfiets is in beslag genomen. De man uit Wehl is voor verder onderzoek in verzekering gesteld.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.