Home / Loenen / Met de bus naar de Buffoons

Met de bus naar de Buffoons

LOENEN – Bart Boks wil de Loenenaren (en anderen) die fan zijn van de populaire formatie The Buffoons een avondvullend optreden in Dorpszicht in Terwolde aanbieden. Op zaterdag 5 november komt de formatie daar voor de vijfde keer optreden. Het beloofy volgens Boks een gezellige avond te worden met muziek die ieder doet herinneren aan de jeugdige leeftijd toen men ‘uit dansen ging’. The Buffoons scoorden in de jaren 60 en 70 top-40 hits en is nog steeds een van de beste bands van Nederland. Boks heeft voor de fans een bus gereserveerd die om 20.00 uur vertrekt bij Den Eikenboom, Beekbergerweg in Loenen. De bus is om 01.00 uur weer in Terwolde om de gasten weer op te halen en terug te brengen naar de opstapplaats. Wie mee wil kan bellen naar Bart Boks telefoon 055-5052128. Info www.dorpszicht-terwolde.nl.
 

Lees ook

Kofferbakverkoop bij Kringloop de Waterlelie

LOENEN – Kringloop de Waterlelie houdt zondag 24 juni een kofferbakverkoop. De verkoop is van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.