Home / Dieren / Speeltuin opent Waterspeelplaats

Speeltuin opent Waterspeelplaats

DIEREN – De Dierense Speeltuinvereniging opende vrijdag officieel de Unieke waterspeelplaats in de Dierense Speeltuin. De waterspeelplaats is uniek omdat deze ook toegankelijk is voor kinderen met een rolstoel en / of een beperking. De Speeltuinbende, onderdeel van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) had dat laatste woensdag al getest.
Vrijdag werd dat inderdaad door de ambassadeur van de Speeluitbende bevestigd dat de waterspeelplaats ook toegankelijk is voor mensen in een rolstoel of met een beperking en daarom werd het groene bord met het keurmerk van de Speeltuinbende ook zonder twijfel onthuld. Na het doorknippen van het lint door ambassadeur Luna, kon ieder kind zich uitleven op de waterspeelplaats die ze zelf altijd zo graag wilden hebben in de Dierense speeltuin. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.