Sparen voor cards Huis Anubis bij Coop Supermarkten

REGIO (Business & Shopping) – Het Huis Anubis is een spannende televisieserie voor de jeugd. Het verhaal draait om een groep jongens en meisjes die op een mysterieus internaat wonen waar het niet helemaal pluis lijkt te zijn. In Nederland wordt de serie uitgezonden op Nickelodeon. De Coop heeft er een actie mee.

Van week 42 t/m week 45 kunnen klanten van Coop Supermarkten (CoopCompact, Coop en Supercoop) sparen voor 108 verschillende realitycards van Het Huis Anubis. Alle karakters uit de serie zijn te sparen naast diverse andere kaarten rond deze populaire serie. Bovendien zijn de kaarten interactief en geven ze toegang tot de magische wereld van Anubis!
De realitycards activeer je door ze voor een webcam te houden. Door middel van zogenaamde
augmented reality, waarbij realistisch lijkende, computergemaakte beelden worden toegevoegd, lijkt het alsof de kaarten en de afbeeldingen tot leven komen. De kaarten bevatten verschillende magische elementen. Zo kun je met de kaarten de afgebeelde acteurs tot leven laten komen en interactieve games met ze spelen of diverse raadsels oplossen.
De realitycards zijn per 3 stuks verpakt en worden bij elke € 15 aan boodschappen en bij diverse actieproducten verstrekt. Ook is er een speciaal Anubis verzamelalbum te koop voor € 2,49 waar de gespaarde kaarten in kunnen worden bewaard.
Op www.coop.nl en www.supercoop.nl is een speciaal Anubis spel te spelen waarmee onder ander Nintendo Wii spelcomputers, Het Huis Anubis Nintendo DS-games en gesigneerde boeken te winnen zijn.

www.coopsupermarkten.nl 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.