Jeu de Boules en klaverjas- en bridgegroep zoekt nieuwe leden

DOESBURG – Iedere vrijdagochtend kunnen volwassenen en ouderen terecht op de inloopochtend van Carion in de Linie in Doesburg. Tijdens de inloop kan men naast een kopje koffie ook meedoen aan jeu de boules of een potje kaarten. Voor beide groepen zoekt Carion nieuwe leden. Men kan ook sjoelen of een gezelschapsspelletje doen. De inloop is van 09.00 tot 12.00 uur geopend. De activiteiten starten om 10.00 uur. Ook is er op maandag van 13.30 tot 16.00 uur een inloop. Voor deze middag is de bridgeclub nog op zoek naar nieuwe leden.

Mariska Jacobs, tel. 0313 – 472632
E-mail. inloopdelinie@carion.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.