Home / Bronkhorst / Piratengroep in oprichting

Piratengroep in oprichting

BRUMMEN – De heren Jan Klein Leugemors en Harrie Winckels uit Brummen hebben het initiatief genomen tot de oprichting van eenregionale Piratengroep met Brummen als thuisbasis. Het repertoire zal bestaan uit een aantal shantynummers, maar ook vele moderne zeemans- en vissersliederen die prettig in het gehoor liggen. Daarnaast zijn er nog Nederlandse liederen, waaronder de hedendaagse liedjes en de echte meezingers.
De heren zijn op zoek naar mannen en vrouwen die het leuk vinden om in een ontspannende en gezellige sfeer met elkaar te zingen en / of muziek te maken. De start is, bij voldoende aanmeldingen, in november en de repetitieavonden zijn op de maandagavond van september tot eind mei. Er is plaats voor 40 tot 45 leden. Het koor kan ook nog wel wat muzikanten gebruiken om de boel te begeleiden. Op maandag 24 oktober is er om 20.00 uur een informatiebijeenkomst in Plein Vijf in Brummen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.