Kiwanis club verft kamer Avegoor

ELLECOM – Kiwanis Club Rheden De Veluwezoom heeft de handschoen opgepakt en gaat een kamer in Hotel Avegoor in Ellecom (foto) helemaal opnieuw verven en inrichten. Hiervoor heeft de club contact gezocht met vijf scholen in Rheden en Rozendaal die aan dit project mee willen werken. 78 leerlingen maken op basis van een thema een schilderij van 50 bij 50. Door een jury, onder leiding van wethouder Ron König, zoekt per school de drie mooiste schilderijen uit die in de kamer komen te hangen.
De overige schilderijen komen op kamerschermen in diverse ruimtes van Landgoed Avegoor te horen. Eind oktober hebben de achttien leden van de club de kamer en sommige meubels geverfd, nieuwe vloerbedekking, behang, schilderijen en een aantal nieuwe meubels geplaatst. KC Rheden streeft ernaar om jaarlijks een aantal gezinnen waar kinderen die ziek zijn en / of een beperking hebben een vakantie in deze kamer in Landgoed krijgen aangeboden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.