Home / Eerbeek / Weerbaarheidstraining voor iedereen

Weerbaarheidstraining voor iedereen

EERBEEK – Vanaf woensdag 1 november kan een ieder de weerbaarheidstraining volgen bij Karate Club Eerbeek aan de Enkweg 11A, in samenwerking met SWB. Weerbaar zijn betekent in verschillende situaties kunnen aangeven wat je wel en niet wilt. De weerbaarheidstraining is gericht op het vergroten van het gevoel van veiligheid door mensen te leren effectiever te reageren in uiteenlopende situaties. De training wordt van 15.00 tot 16.00 uur gehouden. Opgeven kan bij Ezra Talahatu via e-mail. e.talahatu@welzijnbrummen.nl, tel. 0575 – 561988 of 06 – 39229446. Opgeven kan ook bij de receptie van het Tjark Riks Centrum.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.