Weerbaarheidstraining voor iedereen

EERBEEK – Vanaf woensdag 1 november kan een ieder de weerbaarheidstraining volgen bij Karate Club Eerbeek aan de Enkweg 11A, in samenwerking met SWB. Weerbaar zijn betekent in verschillende situaties kunnen aangeven wat je wel en niet wilt. De weerbaarheidstraining is gericht op het vergroten van het gevoel van veiligheid door mensen te leren effectiever te reageren in uiteenlopende situaties. De training wordt van 15.00 tot 16.00 uur gehouden. Opgeven kan bij Ezra Talahatu via e-mail. e.talahatu@welzijnbrummen.nl, tel. 0575 – 561988 of 06 – 39229446. Opgeven kan ook bij de receptie van het Tjark Riks Centrum.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.