Home / Doesburg / Open tafel bij Carion

Open tafel bij Carion

DOESBURG – Carion biedt de mogelijkheid om iedere woensdag met anderen te eten in een gezellige ontspannen sfeer in de Linie 4 in Doesburg. Om 12.00 uur wordt er een warme maaltijd geserveerd, bestaande uit een soep vooraf, een hoofdmaaltijd en een dessert. De kosten bedragen 7,90 euro. Iedere week kan men kiezen uit een vlees-, vis- of vegetarisch gerecht. Aanmelden kan tot maandagochtend 12.00 uur bij de receptie van De Linie of via tel. 0313 – 472632.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.