Home / Regio / Prins Bernhard Cultuurfonds wijst bedragen toe

Prins Bernhard Cultuurfonds wijst bedragen toe

REGIO – Het bestuur van het Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland heeft in het derde kwartaal van 2011 garantiebijdragen toegekend voor 85 culturele projecten. Het totaalbedrag in Gelderland is 190.000 euro.

In Brummen kreeg imkersvereniging Brummen een bedrag van 5000 euro toegewezen voor de brochure Bee blie in Brummen. Ook de protestantse Gemeente Brummen krijgt 375 euro voor de musical Saul. Vereniging Het Badhuis in Doesburg krijgt een bedrag van 200 euro toegewezen voor de Doesburg manifestatie. Uitgeverij Matrijs krijgt 2500 euro voor de publicatie van Willem Anne Schimmelpenninck van der Oije door M.A.M. Franken. De christelijke oratorium vereniging Dieren ontvangt 1500 euro voor het concert in Dieren.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.