Velpse (18) verdacht van mishandeling oudere man

VELP – De politie heeft dinsdagmiddag een 18-jarige meisje uit Velp in haar woning aangehouden op verdenking van mishandeling van een 65-jarige plaatsgenoot. Oorzaak was een voorval in het verkeer.

De 65-jarige Velpenaar reed rond half vier over de Emmastraat in Velp. Hij stopte op de kruising met de Pastoor Koenestraat om een andere verkeersgebruiker voor te laten gaan. Toen hij vervolgens weer weg wilde rijden hoorde hij kennelijk een klap of trap tegen zijn auto. Toen hij uitstapte zag hij de 18-jarige Velpse op haar fiets links naast zijn auto. Zij zou vervolgens zijn gestopt en de man hebben uitgescholden en geslagen. De Velpenaar liep daarbij letsel op aan zijn mond en onderarmen. Gewaarschuwde agenten stelden een onderzoek in dat leidde naar de 18-jarige. Zij werd rond half vijf aangehouden. Na haar verhoor in het politiebureau werd de Velpse weer vrijgelaten in afwachting van een beslissing van Justitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.