Juf Ellen is getrouwd met Roy

KLARENBEEK – Het is al weer ruim een jaar geleden, op 10-10-10 om precies te zijn, dat Roy Dashorst voor juf Ellen ter Riele van basisschool De Kopermolen in Klarenbeek op de knieën ging. Op het voetbalveld vroeg hij of ze met hem wilde trouwen.

Op 14 oktober zijn Roy en Ellen getrouwd. Ellen is juf van groep 7 van De Kopermolen in Klarenbeek. Groep 7 mocht, samen met groep 8, aanwezig zijn bij de dienst in de Martinuskerk van Bussloo.

Het was moeilijk te zeggen wie er zenuwachtiger waren; de kinderen of juf Ellen zelf. De kinderen waren al weken bezig met het maken van een mooi fotoboek en repeteerden een lied. Ze konden bijna niet wachten tot de dag daar was.
Maar eindelijk was het dan zover. Iedereen hield even de adem in toen juf Ellen met haar vader de kerk in kwam. Samen liepen ze door de erehaag van kinderen. Zij stonden in het gangpad met wit met paars versierde bogen. Wat zag hun juf er mooi uit! Toen ze eenmaal naast haar Roy stond, was het plaatje compleet.

Tijdens de dienst werd door de kinderen het lief "Geef me je hand" gezongen. Het klonk prachtig en er werd nadien druk geapplaudisseerd. Van hun eigen juf kregen de kinderen nog een dikke handkus. Je kon zien dat ze trots op hen was.

Na de dienst mochten de kinderen witte en paarse ballonnen oplaten. Als verrassing hadden de kinderen nóg een lied voor de juf. "Kijk nou daar, een super paar" klonk het luid op de melodie van Vuur en vlam. De juf kreeg toen de cadeaus, waaronder het fotoboek met daarin foto’s van alle kinderen. Ook werd er nog een toost uitgebracht met kinderchampagne en kregen de kinderen wat lekkers.

Nadat iedereen het paar nogmaals veel geluk had gewenst, konden de kinderen naar huis en konden Ellen en Roy hun feest gaan vieren. Veel plezier en geluk!
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.