Home / Doesburg / Zingeving en inspiratie

Zingeving en inspiratie

DOESBURG – Carion houdt, samen met Humanitas, een gespreksgroep voor 55-plussers met het thema Zingeving en inspiratie. In de gespreksgroepen worden thema’s besproken onder begeleiding van geschoolde vrijwilligers van Humanitas. Het gespreksonderwerp wordt mede door de deelnemers bepaald. Voorbeelden zijn vriendschap, normen en waarden, traditie, omgangsvormen en meer. De gespreksgroepen worden eenmaal per maand op dinsdag gehouden. De start is op 1 november.

Tel. 0313 – 472632
E-mail. j.van.til@carion.nl
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.