Klusjesman’ Rozendaal aangehouden na beledigen politie

ROZENDAAL – Een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is maandagmiddag in Rozendaal aangehouden, omdat hij geen identiteitsbewijs kon tonen; de man wordt ook verdacht van belediging van agenten.

Rond vier uur werd de politie gewaarschuwd over een jongeman die in Rozendaal bij diverse woningen zou hebben aangebeld met het aanbod om klusjes te doen. Toen men er niet op inging, zou de man boos zijn geworden. Op basis van zijn signalement konden agenten de man op de Ringallee achterhalen. De man kon geen identiteitsbewijs laten zien aan de agenten. Daarop werd hij meegenomen naar het politiebureau om zijn identiteit vast te stellen. Daarbij zou hij de agenten hebben beledigd. Later die avond werd de 20-jarige man weer vrijgelaten met twee bekeuringen; wegens belediging en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.