Home / Velp / Literaire Paperclip

Literaire Paperclip

VELP – Voor het eerst na de sluiting van ‘thuisbasis’ K13, werd een literaire avond in Velp gehouden op een nieuwe locatie. Yvonne Kronenberg beet het spits af in De Paperclip en dat is goed bevallen.

Walter Jansen is samen met de bibliotheek de organisator van de literaire avonden in Velp en de actieve Velleper boekhandelaar toont zich tevreden met de vijftig bezoekers die de weg naar de nieuwe locatie in Velp-Zuid vonden voor de avond met Kronenberg. “De nieuwe locatie is prachtig, al mist de zaal natuurlijk wel een beetje de echte theatersfeer van K13. Maar de bezoekers waren beslist enthousiast en met nog gemiddeld twintig bezoekers méér halen we dan weer het ‘oude’ niveau en kan het ook allemaal uit”, aldus Jansen. In samenwerking met de bibliotheek was gekozen voor een toegankelijke gast voor die eerste avond en Yvonne Kronenberg stelde beslist niet teleur. “Ze heeft de gave om de zwarte dingen van het leven leuk te laten lijken”, aldus Jansen. “Ik vond het zelf veel leuker nog dan verwacht en het publiek heeft zich ook goed vermaakt.” In november is er een volgende literaire avond in De Paperclip en dan is Marjan Berk te gast – foto: Marc Pluim

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.