Vogeltjes kijken

BRUMMEN – Het was vrijdagavond een gezellige drukte in het clubgebouw van De Edelzanger in Brummen. Daar werd de nationale tentoonstelling van de vogelvereniging geopend.

Voorzitter Van den Hudding opende deze zestiende editie van de nationale tentoonstelling. Dit jaar werden 458 vogels ingezonden door maar liefst 57 vogelliefhebbers. Van deze kwekers zijn er veertien lid van de Edelzanger, de anderen van verenigingen in een straal van veertig kilometer rond Brummen. Het bestuur van de Edelzanger was dan ook zeer verheugd dat er meer dan het vorige jaar waren, toch weer een lichte stijging. Het aantal inzenders was precies gelijk gebleven. Wel waren er een aantal nieuwe gezichten te zien onder de inzenders. Na de uitreiking van de prijzen opende Van den Hudding de tentoonstelling en wenste een ieder veel kijkplezier en een leuke show toe. De Edelzanger kan dan ook terug kijken op een geslaagd weekend met liefhebbers die veel plezier aan de vogelsport beleven – foto: Harry Hanskamp
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.