Muziekvereniging OLTO Loenen gaat eeuwfeest vieren

LOENEN – Muziekvereniging OLTO uit Loenen gaat feest vieren. Het lijkt nog zo ver weg, 9 januari 2013, maar over slechts 14 maanden is het al zover. Dan hoopt OLTO haar 100 jarig bestaan uitvoerig te gedenken. Het bestuur en de jubileumcommissie zijn dan al maanden bezig om dit feest voor te bereiden en diverse jubileumactiviteiten te organiseren en te plannen.

Omdat in 2013 meerdere Loenense verenigingen hun jubilea of lustrum hopen te vieren en ook het dorp Loenen 1175 jaar bestaat, heeft het bestuur het plan opgevat om dit jubileumjaar op 6 januari 2013 in te luiden met een knallend nieuwjaarsconcert. Aansluitend zal op zaterdag 12 januari de grote jubileumviering plaats vinden, met ’s morgens een oecumenische dank-en herdenkingsdienst, met kranslegging op beide kerkhoven, ’s middags een grote receptie en ’s avonds een feestavond voor leden en genodigden.
Dit jubileumjaar zal nog met diverse muzikale activiteiten worden opgeluisterd, maar hiervoor is verder nog niets definitief bekend.

Het OLTO-bestuur vindt het verheugend om nu al te mogen vernemen dat een groep enthousiaste Loenenaren een commissie heeft gevormd die voor 2013 diverse activiteiten gaat organiseren om een mooi bedrag te vergaren om hiermee OLTO bij de jubileumviering een mooi cadeau namens de Loenense bevolking te kunnen aanbieden.
Het ligt dan ook in de bedoeling van OLTO dat dit jubileum niet alleen door de leden wordt gevierd, maar dat ook de Loenenaren en de trouwe aanhang van buiten de dorpsgrens hiervan getuigen mogen zijn. De aloude spreuk ‘OLTO voor Loenen, Loenen voor OLTO’ zal volgens het bestuur zeker tot in de verre toekomst gehandhaafd blijven.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.